Om Hundens Dag

Vi gentager successen og afholder for tredje år i træk Hundens Dag den første lørdag i juni, nemlig lørdag d. 2 juni 2018.
Det eneste nye er, at DKK og Royal Canin er gået sammen om at afholde arangementet. Det vil sige at du kan finde mange flere arrangementer, nu også i både dyreklinikker og dyrehandlere.

 

Besøg en opdrætter

Gravhund og dreng

Hvis du overvejer at købe en hund, vil der være gode muligheder for møde engagerede opdrættere fra Dansk Kennel Klub og lære hunderacerne bedre at kende.
Det at købe hund er en tillidssag: Opdrættere vil gerne give deres hvalpe det bedst mulige liv, og de vælger derfor deres købere med omhu. Tilsvarende vil køberne heller ikke købe hund af hvem som helst.
På Hundens Dag vil der være Åbent Hus mange steder i landet. Her åbner engagerede opdrættere deres hjem for potentielle hundekøbere. Brug dagen til at lære hinanden og hundene bedre at kende. Mød de dejlige hunde og få en god dialog om det at købe hund.

 

Besøg en hundeklub

Welsh Corgi

På Hundens Dag vil der også blive afholdt en række arrangementer, som Dansk Kennel Klubs specialklubber står for. En specialklub er en hundeklub, hvor folk med hunde af samme race mødes. På Hundens Dag åbner mange af disse hundeklubber deres træningspladser op, så du har mulighed for at komme og se aktiviteter med netop de racer, den enkelte klub beskæftiger sig med. Få en uforglemmelig dag i selskab med de dejlige hunde.
Alle er velkomne – også dig, der overvejer at købe en hund.

 

 

 

Besøg en aktivitetskreds i DKK

Der foregår et væld af aktiviteter i Dansk Kennel Klub og for at gøre det nemt for medlemmerne, har vi inddelt landet i kredse. I hver kreds er en lokalt forankret bestyrelse primus motor for de aktiviteter, der foregår – på tværs af samtlige hunderacer – i området. På Hundens Dag arrangerer Dansk Kennel Klubs 12 kredse lydighedstræning for begyndere, skuer, træf, kom og mød en opdrætter og meget mere.

Besøg en veterinærklinik

Der foregår en del aktiviteter hos forskellige veterinærklinikker mange stedet i landet. Aktiviteterne kan veksle fra gratis negleklip, til en fælles hundetur eller en gratis hundevask. Derudover kommer der til at være gode tilbud til din bedste ven. Gå ind på søgeredskabet, og se om din klinik fejrer Hundens Dag. Her kan du også læse mere om de forskellige aktiviteter, og se, hvad der foregår nær dig.

 

Besøg en dyrehandel

Der foregår en del aktiviteter hos forskellige dyrehandlere mange stedet i landet. Der vil bl.a. være ekstraordinære gode tilbud på foder til racehunde. Gå ind på søgeredskabet, og se om din lokale dyrehandler fejrer Hundens Dag. Her kan du også læse mere om de forskellige aktiviteter, og se, hvad der foregår nær dig.